Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm working on my site ontwik.com, just created a new design and uploaded it and when I activate, it works fine for the homepage and otherpages. but the problem is when i lo gout from wordpress admin or open ontwik in a different browser the homepage looks great but the other pages using the old theme.

I tried to activate my oldest themes to see if the problem from the new theme but still there.

You can visit the site now and check for difference.

Thanks

share|improve this question
1  
You're using WP Super Cache; reset the cache for the problem page(s) and it should display the new design. –  stealthyninja Sep 4 '12 at 20:27
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

You're using WP Super Cache; reset the cache for the problem page(s) and it should display the new design.

The reason it looks different when you're logged in is because the static pages are served to

  1. Users who are not logged in.
  2. Users who have not left a comment on your blog.
  3. Or users who have not viewed a password protected post.
share|improve this answer
1  
After days of searching, Now I can keep the new design to the world, Thanks so much for your help. I reset the cache and every thing is ok. –  Ahmad Ajmi Sep 4 '12 at 20:39
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.