Sign up ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

In a very edge case scenario, I have a site that has an interactive form that uses javascript in an iframe. It works fine except on a WordPress site using Internet Explorer 8 or less, in which case the javscript does not load. This iframe also lives on Drupal and vanilla html and php pages, and this error does not happen.

It is a requirement that it work in IE8 and lower. It's not a wywsiwig editor problem or anything like that, it is something more esoteric happening. Can anyone help??

This problem can viewed at and IE8 or lower.

The exactly error message is User Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 5.2; Trident/4.0; .NET CLR 1.1.4322; .NET CLR 2.0.50727; InfoPath.2; .NET CLR 3.0.04506.30; .NET CLR 3.0.04506.648; .NET CLR 3.0.4506.2152; .NET CLR 3.5.30729) Timestamp: Tue, 21 Aug 2012 19:20:26 UTC

Message: Permission denied Line: 4 Char: 1 Code: 0 URI:

IMPORTANT: This error does not occur unless the iframe is embedded in a WordPress page. On a drupal page, no problem, on an html page on the same server, no problem.

I am looking for what possible scenario WordPress might be creating.

Additional WordPress info: Theme Please note: I have tried embedding this iframe in two completely unrelated WP sites and gotten the same result in IE, so I do not believe it is theme or plugin related

The site is running a custom theme I built, and iFrame is embeded in two theme templates with the embed code below. Because the site is live I cannot change to default theme and test, at least not without some risk.

<iframe name="cash" scrolling="no" frameborder="0" src="" style="width: 550px; height: 400px;" marginwidth="0" marginheight="0" vspace="0" hspace="0">

Active Plugins Antispam Bee Backup Buddy Easy Content Types Google XML Sitemaps Redirection WordPress SEO

share|improve this question
Please add a basic sample code and debug information to your question to make answers possible. – toscho Aug 17 '12 at 16:22
How are you embedding the IFRAME in the static page? What Theme are you using? What Plugins are active? – Chip Bennett Aug 21 '12 at 19:28

Your Answer


By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Browse other questions tagged or ask your own question.