Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I installed a plug-in and then uninstalled and deleted it (wp e-commerce).

Now all links lead me back to homepage. When I click on a post heading I go to homepage.

I do not have caching.

I tried moving to another theme and then back to mine.

Please help..

share|improve this question
    
Is navigation worked when switched to different theme, please add all your findings to this question. coz, its not answerable by given data. –  amit Aug 14 '12 at 9:24

1 Answer 1

up vote 3 down vote accepted

Some more information is welcome.

maybe your .htaccess file got messed up? Delete it and, recreate in settings permalinks.

  1. deleting .htaccess. use your prefered ftp client and go into your root folder. find a file called .htaccess and delete it. If you can not seem to locate it make sure your settings show 'hidden' files. .htaccess is a hidden file. enter image description here
  2. recreating .htaccess go to settings > permalinks

    permalinks

  3. Next , save your settings as wanted. enter image description here

or if you are not sure before you do post it here.

share|improve this answer
    
Thanks. I changed permalinks to post-number and then back to the original setting and it works now OK. –  p.a. Aug 14 '12 at 9:34
2  
ok great, good thing it got fixed. Remember when you got problems where you end up somewhere you shouldn't be , check the .htaccess file first , or recreate it. –  woony Aug 14 '12 at 9:38

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.