Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

Using Google Chrome Console and also Firebug I get Failed to load resource error on each page.

It's an undefined image and the undefined resource is always http://mysite.com/pagename/undefined

I've tried deactivating plugins but cannot find the issue.

As first I thought it might be to do with W3TC plugin and I requested support from them and got the following response:

"There is something wrong with your JavaScript. Disabling W3TC Minify module still cause the error to appear. According to chrome is initiated in jquery.ui.core.min.js so probably some function call that is getting wrong parameters."

Does anyone have any suggestions or ideas? Its a new web build and I'm hoping to go live in a couple of weeks sans bugs! thanks in advance.

share|improve this question
add comment

closed as too localized by toscho Oct 10 '12 at 18:16

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

Browse other questions tagged or ask your own question.