Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm using Auto Featured Image plugin to generate thumbnails for my posts. After upgrading to WP 3.4 all the posts that had videos and thumbnails generated from youtube disappeared. I found another plugin called Video Thumbnails which created the thumbnails for all video posts but now the thumbnails are not showing on the home page. Does anybody know why this is happening? The below code was used for the thumbnails:

<?php
    if ( has_post_thumbnail() ) { ?>
    <?php
    $imgsrcparam = array(
    'alt'   => trim(strip_tags( $post->post_title )),
    'title' => trim(strip_tags( $post->post_title )),);
                    $thumbID = get_the_post_thumbnail( $post->ID, array(235,235), $imgsrcparam ); ?>
                    <a>" class="preview"><?php echo $thumbID; ?></a>
    <?php } ?>
share|improve this question
    
Please add debug information to your question to make answers possible. –  toscho Jun 14 '12 at 8:18
add comment

1 Answer

up vote 0 down vote accepted

There seems to be a solution there, though it's not perfect -it worked perfectly on one of my two sites and almost perfectly on the other...-

share|improve this answer
    
An answer should be more than just a link to an external site. Please add a solution. –  toscho Jun 26 '12 at 9:51
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.