Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I noticed that, in older images uploads of mine, the sizes aren't properly available. The original files shows up but there aren't sizes linked to the image, and full size displays : "Full Size (0 x 0)". As I said, this is only happening with images I uploaded before, all the recent ones are fine. Here is a screenshot, it might help.

No sizes available :(

Thanks for your ideas and help.

share|improve this question
    
What about the image URL, does it work? The snapshot you posted, does the image and thumbs reside in the upload folder? –  brasofilo Jun 7 '12 at 7:37
add comment

2 Answers

I'd say it's a Database Issue. If it were the actual image it wouldn't show up. I've had the same issue before but with only a few images luckily. I believe it was caused by a database error. I was having issues on the shared server at the time, and imported quite a bit of content from another site I use for testing. If you have a back-up of the Database you can try restoring the DB to fix the issues. I ended up re-loading the images since I had so few.

share|improve this answer
    
It's probably a DB issue, this I agree. I have back-up but I suspect the problem to be quite old, and I would lost too many changes... and uploading the images again would take a lonnnnnnnng time (2000+ photos). Ha, that's difficult, I was hoping that a plugin could fix this issue somehow. –  Jordy Meow Jun 6 '12 at 8:25
    
@TigrouMeow : if you choose one problematic image, "whatever.jpg", and search for its occurrences in the database, what do you find? –  brasofilo Jun 7 '12 at 7:40
add comment

I saw this happening when the image had some format not web compliant. Eg.: CMYK.

The solution is to "save for web" in any image editor and re-upload.

share|improve this answer
    
Those images didn't have this issue in the past actually :( –  Jordy Meow Jun 6 '12 at 8:23
    
I've remember hearing about CMYK images causing issues before, but I've never experienced it. Since these images were working correctly at one time, points to another issue. If the images or the cropped by WordPress versions are still on the file server I'd suspect a DB issue maybe caused by a plug-in or a number of other possibilities. –  Jeremy Jared Jun 7 '12 at 3:09
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.