Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I have WordPress installed in a subfolder called news, but links to comments, posts, categories, etc all link to domain.com/?p=99 instead of domain.com/news/?p=99. The only link that points to the correct folder is the edit post link.

I have set my WP folder to, domain.com/news, and my site domain, domain.com. I also tried deleting my .htaccess file. Nothing has helped!

Part of the issue might step from the fact that WP used to be installed in the root folder.

Any idea what I can do? :(

share|improve this question
1  
Have you flushed the permalink cache (simply by visiting Settings > Permalinks) after moving the website in the news subfolder? –  andreiio May 30 '12 at 12:07
2  
Did you read the Giving WordPress Its Own Directory Codex entry? –  Chip Bennett May 30 '12 at 13:26
    
No, I didn't see that. Thanks, Chip!!! –  Django Reinhardt May 30 '12 at 19:14
    
@ChipBennett, Hmm. I've followed those instructions except for the part which says to copy the index.php to the root folder. I don't want the www.domain.com/ to be the WordPress blog. Only www.domain.com/news/ –  Django Reinhardt May 30 '12 at 19:27
add comment

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

Usually this is because the "Site URL" field in Settings > General is wrong. It probably says "domain.com" where it should say "domain.com/news".

share|improve this answer
    
You sir, are a genius! Thanks so much! I thought the Site URL was for other content, but no, it's for the blog itself, just like the separate WordPress URL. Thanks again! –  Django Reinhardt May 30 '12 at 19:29
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.