Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a multisite workpress install (v 3.3.2). I'm trying to save the WPLANG field but nothing happens. I get the confirmation message "Site options updated", but the field is still blank. And when I query it with get_locale, it get the default 'en_US'.

I've tried entering in:

ja_JP

'ja_JP'

"ja_JP"

ja-JP

'ja-JP'

"ja-JP"

Thanks in advance!

share|improve this question

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

To set a specific language in a multi-site the language files must be available in the language directory, usually in wp-content/languages. So if you want to set the language to ja_JP a file ja_JP.mo must exist there.
You can get the language files from the SVN repository.

share|improve this answer
    
Thank you toscho! That's the last step that I missed...saving the .mo file to wp-content/languanges. I had only saved it to wp-content/themes/mytheme/languages. It only makes sense logically now in retrospect that that was not the right place to put it. I guess I won't be needing the full language files since I only want specific portions of the site to be translated. Thank you thank you! –  A Li May 21 '12 at 2:56

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.