Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I have a problem with permalinks for custom taxonomies generated with Types http://wordpress.org/extend/plugins/types/, a plugin for creating taxonomies, custom posts and custom fields.

The problem is that once i set up my taxonomy i'm not able to configure the permalinks.

The options for my taxonomies are:
Plural name: Volumes
Singular name: Volume
Slug: volume
Rewrite: yes

In the permalinks i choose custom and set: /%volume%/%postname%/

But then the posts url, instead of showing the actual taxonomy slug, it shows the permalink code, link eg this: http://www.zonasismica.sism.org/%issues%/editoriale/

The post name is replaced, but the taxonomy not. Of course the link doesn't work...

I really cannot understand what is going wrong here.

share|improve this question
add comment

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Looks like it's not something can be done without digging into the code.

However i found a plugin the fits my needs pretty well: http://wordpress.org/extend/plugins/taxonomic-seo-permalinks/

with this you can just set /%your-taxonomy%/%postname%/ in the permalinks settings page and your done!

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.