Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

Yesterday a colleague updated WordPress and a number of plugins on our site.

Since then, the visual editor displays the contents of pages and posts as HTML, it is also white, whereby we first thought that it wasn't displaying the contents as well.

I have been able to switch to HTML-mode which displays as expected, but when I switched back, the Visual/HTML tabs stopped working.

Going through a few troubleshooting ideas offerd on a number of fora, like re-uploading the wp-admin and wp-includes folders, deactivating plugins one by one to single out the culprit... all to no avail.

The fact that the text is white is annoying, but on top of that, most of my colleagues have no idea what HTML is. Any help would be greatly appreciated.

share|improve this question
1  
disable all plugins and switch to a default theme (As theme can alter the visual editor). Wipe your browser cache and try if that fixes it. –  Brady Oct 14 '11 at 11:49
    
Had you looked if there are any JavaScript errors reported? With Firebug console for example. –  Rarst Oct 14 '11 at 21:43
add comment

closed as too localized by toscho Jul 18 '12 at 21:38

This question is unlikely to help any future visitors; it is only relevant to a small geographic area, a specific moment in time, or an extraordinarily narrow situation that is not generally applicable to the worldwide audience of the internet. For help making this question more broadly applicable, visit the help center.If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.