Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm using plugin W3 Total cache and it worked excellent -until I added a custom "detail page" of a custom taxonomy (with a file called taxonomy-categorycourses.php) where the categorycourses is the taxonomy. I get the white screen of death-experience. I have turned errors on, but nothing shows up. I just get a blank page. I've google around and cannot find some satisfying answers. (The taxonomies shows up correctly when not cached , for example - when logged in).

UPDATE

I loved w3 total cache until know. This is a bug that shouldn't exist in the plugin, but it apprently does so I deleted it, and installed WP Super Cache and activated and then everything worked as it should.

share|improve this question

closed as off-topic by Johannes Pille, ialocin, kaiser Jul 28 at 20:49

This question appears to be off-topic. The users who voted to close gave this specific reason:

If this question can be reworded to fit the rules in the help center, please edit the question.

    
Add your update as an answer and come back in two days and accept your own answer –  Pieter Goosen May 4 at 14:31
    
Ok fixed that now :-) –  bestprogrammerintheworld May 4 at 20:05

1 Answer 1

up vote 1 down vote accepted

I loved w3 total cache until know. This is a bug that really shouldn't exist in the plugin, but it apprently does so I deleted it, and installed WP Super Cache and activated and then everything worked as it should.

share|improve this answer
    
If there is a bug in the plugin, you should contact the author author of the plugin with the full details of the bug. This way you will make a contribution to make good plugins great. –  Pieter Goosen May 5 at 4:13

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.