Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

First post in this astonishing exchange. Glad to be here.

I've installed WP3 on Rackspace Cloud, under an Ubuntu Lucid installation, properly configured all the multisite dependancies, network blogs are being successfully created, data is stored in the database, which leads me to one conclusion regarding my failure in actually USING network blogs, and that that it's somehow connected to Apache configuration.

I admit I'm still slow on my Apache, but I'm getting there. Any leads you can share with me?

Thank you.

share|improve this question
    
Please, can you give more details about the issue you have? I gave an answer to your question, assuming the wildcard domain was not setup on your server. Let me know if that help. And if the problem is elsewhere, please provide more details. –  sorich87 Sep 6 '10 at 19:13
add comment

1 Answer

Verify if your install meets the requirements: http://codex.wordpress.org/Create_A_Network#WordPress_Settings_Requirements.

E.g.: you will not be able to use subdomains if your url is an ip address

share|improve this answer
    
Thanks. In case the domain is still an IP address, just use that? –  konzepz Sep 6 '10 at 20:09
    
ok, I edited my answer. –  sorich87 Sep 6 '10 at 20:31
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.