Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to test the comments template on a theme that is based on TwentyTen, using the the WP Theme Unit Test XML file, and there is one post that does not display comments properly.

The post is called "Comment Test", and it contains 20 comments, including 2 pingbacks. The only thing that displays are the pingbacks. Is that the expected behavior? I can't seem to figure out why it's only displaying the pingbacks. Perhaps there is a setting I missed in the backend.

The way to reproduce this, is to create a blog, apply the TwentyTen theme, and import the WP Theme Unit Test file: http://svn.automattic.com/wpcom-themes/demo/test-data.2011-01-17.xml

Then visit the post called "Comment Test", published on March 3, 2008. You should see it say "20 Responses to Comment Test", and underneath it you should see 2 pingbacks, no comments.

Thanks for you help, Dave

share|improve this question
    
cdn.rvoodoo.com/03/comment-test works for me... –  Rev. Voodoo Apr 6 '11 at 20:36
add comment

1 Answer 1

up vote 2 down vote accepted

Twenty Ten has been tested by the theme review team and it passes all the unit tests.

You can see how it looks on one of the demo test installs or another install I found.

Try doing a fresh install of WordPress with a new database with no plugins.

share|improve this answer
    
Ah, I see. There must be something going on with my configuration. I'll try deactivating some plugins. Thanks so much for your help. –  Dave Morris Apr 8 '11 at 5:22
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.