Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I've created a site using wordpress and i moved that from localhost to new server.

The steps i've followed is just got backup of old db from localhost and uploaded them to the new server. Changed the WordPress address (URL) & Site address (URL) manually from phpmyadmin.

Moved all the files from localhost to the server

Changed the wp-config with the new server's db details.

Now i'm able to visit the admin panel of wordpress but not the site.

Its showing the following error,

The page isn't redirecting properly

Firefox has detected that the server is redirecting the request for this address in a way that will never complete.

This problem can sometimes be caused by disabling or refusing to accept cookies.

I think that this must some redirection problem..

My new .htaccess file under new server is

<IfModule mod_rewrite.c>
RewriteEngine On
RewriteBase /veejata/wordpress/
RewriteRule ^index\.php$ - [L]
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-f
RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} !-d
RewriteRule . /veejata/wordpress/index.php [L]
</IfModule>
share|improve this question
1  
Please post the entire question here as a courtesy to users of this site. –  MikeSchinkel Apr 5 '11 at 10:16
    
@MikeSchinkel I did that.. :) –  Vijay Apr 7 '11 at 5:05
    
It was issue in the windows server with wordpress 3.1 so i installed the Permalink fix pack @ wordpress.org/extend/plugins/… .Now its working fine.. I've no issues linux server.. I've to dive into the thing to know that is happening in windows server... –  Vijay Apr 7 '11 at 5:06
    
Thanks for posting the update. –  MikeSchinkel Apr 7 '11 at 9:31
    
Issued resolved by wordpress.org/extend/plugins/… Installing this plugin fixed my issue. –  user9669 Oct 23 '11 at 5:16
add comment

3 Answers 3

up vote 1 down vote accepted

I solved it myself..

It was issue in the windows server with wordpress 3.1 so i installed the Permalink fix pack @ wordpress.org/extend/plugins/… .

Now its working fine.. I've no issues linux server.. I've to dive into the thing to know why that is happening in windows server...

share|improve this answer
add comment

Hi @kvijayhari:

You probably need to follow the instructions here about changing your Site URL:

For your convenience, so you don't have to click over to that site, here is probably what you need to do; add the following to your /wp-config.php file, replacing http://example.com with the URL of your website:

define('WP_HOME','http://example.com');
define('WP_SITEURL','http://example.com');
share|improve this answer
add comment

Also , as the error says, delete your browser cookies and change your auth cookies in wp-config.php if you have them ( last part is not 100% necessary but it can force your browsers to use new cookies).

share|improve this answer
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.