Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I use bloginfo( 'stylesheet_directory' ) for show the link to css styles , in localhost in my computer i can see the url right as http://127.0.0.1 , etc

The problem it´s inside of domain , i see the DOM and see that no show http:// only show domain.com and by this no let me the css load , if i add http:// until of this function works all and if no , no works

Why in localhost show http and inside domain this function give the url without http ?

In my options all it´s ok with http i don´t know what happend really , thank´s , Regards !!!

I use these 2 functions :

bloginfo( 'stylesheet_directory' ); 
get_stylesheet_directory_uri() ;
share|improve this question

1 Answer 1

the codex says get_stylesheet_directory_uri(); returns a properly-formed URI; in other words, it will be a web-address (starting with http:// or https:// for SSL). As such.

i don't understand why it's not working for you, try to use get_template_directory_uri(); in the event a child theme is being used, the parent theme directory URI will be returned, get_template_directory_uri() should be used for resources that are not intended to be included in/over-ridden by a child theme.

share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.