Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I am trying to create connections between some of my posts. I have pairs of posts that need to go together (post with a quiz). I found the Post 2 Post plugin, which seems perfect for what I need. I have installed the plugin, but whenever I add the following code to my theme's functions.php file I get a white screen whenever I try to save a page on the admin side (it still saves, but I get a white screen).

<?php
function my_connection_types() {
  p2p_register_connection_type( array(
    'name' => 'posts_to_quiz',
    'from' => 'post',
    'to' => 'quiz'
  ) );
}
add_action( 'p2p_init', 'my_connection_types', 100 );
?>

I switched themes and it corrects itself, so I know it is an issue with the theme, but not sure where to start debugging. I am using the Bones framework, but have made some changes (not much to the functions.php file though). Any ideas would be much appreciated.

share|improve this question
    
Have you access to the webservers log so you can see the error message? or just activate visible error messages in wordpress, or just add ` error_reporting(E_ALL ^ E_NOTICE); ini_set('display_errors','On'); restore_error_handler();` ontop of your function.php to make error visible –  Puggan Se Aug 14 '13 at 12:16
    
These are the errors I see: cl.ly/image/3p0h2y2z2X2V. Any thoughts? –  Andrew Aug 14 '13 at 12:33
    
the first one is properly the reason you get a blank page, the other 2 is becouse of the first one, i see if i can see whats happening on row 404 –  Puggan Se Aug 14 '13 at 12:36

1 Answer 1

up vote 0 down vote accepted

Your error message is discused at this site: http://old.support.advancedcustomfields.com/discussion/5953/declaration-of-acf_taxonomy_field_walkerstart_el/p1

in short they fixed a bug in the addon:

wp-content/plugins/advanced-custom-fields/core/fields/taxonomy.php row/line 419:

function start_el( &$output, $term, $depth, $args = array(), $current_object_id = 0)

wp-content/plugins/advanced-custom-fields/core/fields/taxonomy.php row/line 442:

function end_el( &$output, $term, $depth = 0, $args = array() )
share|improve this answer
    
Yes, thank you. I found that page too. I upgraded the plugin and it seemed to correct the issue. Thanks for your help! –  Andrew Aug 14 '13 at 13:31

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.