Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I am using the plugin: Advanced Custom Fields. For several more images, I used it to add images using the image input field.

Now, when I edit a post, I can't edit/add new image into the image field using the plugin. Using Firebug, it shows a js error:

Uncaught ReferenceError: tb_show is not defined

But the same fields work, when I add a new image using those fields.

share|improve this question
    
Did you try to add wp_enqueue_script( 'thickbox' ) to your functions.php? –  Mike Madern Jun 20 '13 at 10:23
    
tried. But it's not working. :( Posted the same question now to the WP.org support thread. –  Mayeenul Islam Jun 23 '13 at 6:58
    
@MayeenulIslam Please clean up your accounts. –  toscho Jun 23 '13 at 9:42
    
disable other plugins and switch to default theme, check if the issue still exists. –  Milo Jun 23 '13 at 17:53
    
@toscho, Nishi is a colleague of mine. Not my account. :) And we both are in the same project with the same problem. :( –  Mayeenul Islam Jun 24 '13 at 4:15

1 Answer 1

Did you also add wp_enqueue_script('media-upload') in functions.php ?

I tried this and it's working:

function load_admin_things() {
    wp_enqueue_script('media-upload');
    wp_enqueue_script('thickbox');
    wp_enqueue_style('thickbox');
}

add_action( 'admin_enqueue_scripts', 'load_admin_things' );
share|improve this answer

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.