Take the 2-minute tour ×
WordPress Development Stack Exchange is a question and answer site for WordPress developers and administrators. It's 100% free, no registration required.

I'm trying to help a buddy out -- his site, on a fresh WordPress install, is behaving oddly. With default permalinks set, everything works, but with pretty permalinks set up, all of the pages on the navigation bar load as the home page.

If you hover over them, the links are still in the original ?page_id=x form....

Any ideas why this is happening?

Hosting is with Go Daddy and they are singularly unhelpful.

Many thanks.

Martin

share|improve this question
add comment

1 Answer

up vote 1 down vote accepted

In my experience, GoDaddy has been notorious for problems while setting up pretty permalinks for the first time. Are you working with a Windows or Linux GoDaddy server?

The following sites may be of some help, but from what I've read you may need to have somebody at GoDaddy make changes for you if you do not have sufficient privileges.

share|improve this answer
    
Hey Evan -- thanks for the links. The weird thing is that most of the godaddy issues (i've been doing my homework) are 404 related -- is you type nonsense beyond the last / you'll get to a 404 page, which suggests that this is...something else? –  Martin Feb 23 '11 at 23:26
add comment

Your Answer

 
discard

By posting your answer, you agree to the privacy policy and terms of service.

Not the answer you're looking for? Browse other questions tagged or ask your own question.